Lengersdorf Amstelveen, re-integratie en outplacement

Voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij uw zoektocht naar een nieuwe baan, bent u bij Lengersdorf in Amstelveen aan het juiste adres. Ook bij problemen in uw loopbaan kunt u bij ons terecht. Gelegen aan de Startbaan 8, helpen wij u aan een nieuwe baan of loopbaanadvies op maat. Onze re-integratie, outplacement en loopbaanadvies diensten leverden ons veel tevreden klanten op in Amstelveen en omgeving.

Re-integratie via Lengersdorf Amstelveen

Als een werknemer, door bijvoorbeeld lichamelijke klachten, zijn werk niet meer kan uitvoeren, biedt Lengersdorf een oplossing: re-integratie. Een re-integratietraject kan zowel binnen als buiten het bedrijf waar de werknemer werkzaam is plaatsvinden. Het voornaamste doel is om de werknemer weer aan het werk te krijgen. Wanneer dit niet meer lukt bij zijn huidige werkgever wordt de arbeidsmarkt verkend door de arbeidsmarktspecialisten van Lengersdorf. Nadat de wensen van de werknemer duidelijk zijn, en deze is voorzien van persoonlijk advies kan gericht worden gezocht op geschikt passend werk. 70% van de re-integratietrajecten resulteerden op deze manier in nieuw werk binnen zes maanden. Bovendien vond 80% van de cliënten binnen ene jaar nieuw passend werk. Lengersdorf helpt werkgevers in Amstelveen en omgeving echter ook om lichamelijke klachten in de toekomst te voorkomen met behulp van het concept Vitaliteit door Mobiliteit.

De kracht van lokale coaches

Lengersdorf beschikt over lokale kantoren in heel Nederland, zo ook in Amstelveen. Zo zijn wij altijd bij u in de buurt. Wij gaan altijd voor coaches met lokale kennis, die lokaal willen wonen en werken. Het grote voordeel hiervan is dat zij een breed lokaal netwerk hebben en beschikken over veel kennis over de plaatselijke arbeidsmarkt. Wij kunnen u hierdoor dus onze diensten dichtbij huis aanbieden, door een lokale coach met veel kennis over de plaatselijke arbeidsmarkt en een lokaal netwerk.

Outplacement bij u in de buurt

Het kan voorkomen dat een werknemer te maken krijgt met ontslag, bijvoorbeeld als gevolg van een arbeidsconflict. De outplacement dienst van netwerk biedt in deze gevallen een uitweg. Wij begeleiden werknemers graag op weg naar een nieuwe werkgever, wanneer doorgaan bij de huidige werkgever onmogelijk lijkt. Aan de hand van een plan van aanpak en een assessment, wordt de cliënt klaargestoomd voor een nieuwe baan. Onze specialist helpt cliënten met het opstellen van CV’s en sollicitatiebrieven. Vervolgens kan ons brede lokale en landelijke netwerk worden geraadpleegd en gaan de jobhunters op zoek naar geschikte vacatures. Deze actieve aanpak leverde een nieuwe baan op voor 80% van onze outplacementtrajecten.

.

Contactgegevens

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

088 - 02 23 800

Neem contact op voor deze voordelen:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kennispartner voor ontslagrecht en wetgeving re-integratie spoor2
  • Kennispartner voor wetgeving re-integratie spoor2
  • Binnen 5 (werk)dagen van start!

Deze mensen helpen u in deze vestiging

Marc Oostermeyer

Lees verder

Michael van Bakel

Michael van Bakel was werkzaam in de financiële sector en was jarenlang adviseur binnen deze branche. Hij hield zich bezig met persoonlijk financieel advies op gebied van hypotheken en pensioenen. In zijn vorige functie werd hij vaak gevraagd (nieuwe) collega’s te coachen en te begeleiden bij hun loopbaanontwikkeling binnen de sector…

Lees verder
Wieske Everwijn | Teammanager bij Lengersdorf

Wij onderscheiden ons door een pragmatische aanpak. Samen met klanten en werkzoekenden werken we aan een gezamenlijk doel: de kortste weg naar duurzaam werk.

Wieske Everwijn
Teammanager Lengersdorf